Upozornění k doručení objednávek!

Upozornění k doručení objednávek!

U objednávek se zvolenou možností platby dobírkou nebo bleskové platby s využitím platební karty prostřednictvím brány Comgate, které budou uskutečněny nejpozději do konce pátku 17. prosince 2021 (konkrétně do 23:59), garantujeme jejich včasné vyexpedování z našeho skladu.

U objednávek, u kterých bude úhrada řešena formou klasického (někdy až několikadenního) bankovního převodu, platí to, že pro jejich včasné vyexpedování musí být jejich úhrada na našem účtu přijata nejpozději do konce pátku 17. prosince 2021 (konkrétně do 23:59).

Expedice objednávek, které budou uskutečněné a zaplacené po zmíněném termínu, bude dále probíhat až po celozávodní dovolené (více informací o dovolené naleznete zde) a dvoutýdenní lednové inventuře (více informací o inventuře naleznete zde) - tj. až od pondělí 17. ledna 2022!

Termínem garance vyexpedování z našeho skladu nezaručujeme to, že objednávky budou doručeny tak, aby zboží z nich bylo možné na 100% umístit pod stromeček – tato skutečnost již dále závisí na vytíženosti samotných přepravců, za které neneseme žádnou zodpovědnost!

Děkujeme za pochopení.

Váš Abrex