Doručování balíčků a provozní doba mezi svátky!

Doručování balíčků a provozní doba mezi svátky!

Vážení a milí přátelé,

jistě vás zajímá, jak letos bude probíhat doručování balíčků a jaká bude naše provozní doba mezi svátky.

V období od pátku 22.12.2023 do neděle 7.1.2024 budeme vaše objednávky nově zpracovávat zcela standardním způsobem, tak jako tomu je v průběhu celého roku - zboží samo o sobě se budeme snažit vyexpedovat co nejdříve, a to samozřejmě nejen během vánočních svátků, ale i během plánované lednové inventury, tj. zpravidla během 3-5 pracovních dnů. S přicházejícím vánočním obdobím však, prosíme, přihlédněte k možnosti prodloužení dodacích lhůt z důvodu vytížení přepravních společností až o několik dní více.

Co to pro vás znamená?

U objednávek se zvolenou možností platby dobírkou nebo bleskové platby s využitím platební karty prostřednictvím brány Comgate, které budou uskutečněny nejpozději do čtvrtka 21.12.2023 (konkrétně do 12 hodin), garantujeme jejich včasné vyexpedování.

U objednávek, u kterých bude úhrada řešena formou klasického (někdy až několikadenního) bankovního převodu, platí to, že pro jejich včasné vyexpedování musí být jejich úhrada na našem účtu přijata nejpozději do středy 20.12.2023 (konkrétně do 12 hodin).

Termínem garance vyexpedování z našeho skladu nezaručujeme to, že objednávky budou doručeny tak, aby zboží z nich bylo možné na 100% umístit pod stromeček – tato skutečnost již dále závisí na vytíženosti samotných přepravců, za které neneseme žádnou zodpovědnost a nemáme šanci jejich počínání dále jakkoliv ovlivnit!

U objednávek, které budou uskutečněné a zaplacené po výše zmíněných (tj. červeně vyznačených) termínech, negarantujeme jejich včasné vyexpedování. Berte proto, prosíme, tuto skutečnost při vytváření vašich objednávek na vědomí.

Děkujeme za pochopení a především trpělivost.

Váš Abrex